Dags för lite förändring Mr Wenger?

Inlagt av Camilla den 2 April 2011  ·  Sparat under Hipsta of the Day , London  ·  Skriv kommentar

Efter ännu en onödig poängförlust och därmed en förlorad chans till serieseger är det kanske dags för lite förändring i Arsenal. Om Mr Wenger beslutar sig för att dra sig tillbaka har vi en het kandidat att tipsa om.

Imorgon smäller det i Champions League

Inlagt av Camilla den 7 March 2011  ·  Sparat under Hipsta of the Day , London  ·  1 kommentar

Champions League. Äntligen. Imorgon är det returmöten och Arsenal ska ta sig an Barcelona på bortaplan. Kan de hålla undan för storfavoriterna? Det blir verkligen inte någon lätt match, men självklart finns chansen. Go Gunners.

Här kommer några bilder som jag tog före derbymatchen mot Tottenham i november. En match som såg ut att bli en kassaskåp-säker seger för Arsenal, men som snöpligt vändes till förlust. Men det pratar vi inte om mer. På den ena bilden syns ingången till klassiska Highbury och på den andra har vi den nya, något mer framträdande Emirates Stadium.

 

En Margarita på Crazy Homies

Inlagt av Camilla den 6 March 2011  ·  Sparat under Hipsta of the Day , London  ·  Skriv kommentar

Kanske den varmaste dagen i Londons historia bestämde vi oss för att åka till Notting Hill. Portobello Road närmare bestämt. Den klassiska marknaden måste ses och dessutom lockade de vackra pastellfärgade radhusen som framför allt synts i filmen Notting Hill. Ni har väl inte glömt Spike? Eller den smart filmade skildringen av ett år som går? För att inte tala om all kärlek. Väldigt bra film. Och här var vi, mitt i verkligheten. Men det dröjde inte alltför länge innan värmen och folkmassorna blev oss övermäktiga.

Från Lonely Planets guide kom vi ihåg en restaurang med namnet Crazy Homies. By far den mest speciella restaurang jag besökt. Eller restaurang, det var ju framför allt en tequilabar. Det kanske mest spektakulära var ändå att Nick Cave satt utanför och sjöng People just ain´t no good. Åtminstone satt han där och lekte med sin son. Vi var först osäkra på om det verkligen var Mr Cave, men väldigt likt var det. Helt säkra blev vi när en exklusiv bil körde fram för att hämta upp honom och hans familj. Coolt. Det visade sig att han bodde i en lägenhet ovanpå Crazy Homies. Granne med restaurangägaren.

Nåja, inte hade vi någon aning om att det fanns så många sorters tequila. Lagrad och olagrad, med eller utan larv. Vi beställde till sist helt vanliga Margaritas. Ett rätt fegt val, men väldigt goda sådana och väldigt svalkande. Kanske besöker vi stället igen en vacker dag. Tills vidare får vi nöja oss med 1906. Bäst i stan.