Så sant som det är sagt. Eller rättare sagt skrivet.

Denna bild togs i tisdags kväll när vi gick hem från Challenge. Vart? Jo, i gångtunneln under Norra Ringen på väg mot vår gata. En målning som åtminstone inte jag sett tidigare, trots att vi passerat många gånger. Förhoppningsvis har den dykt upp där alldeles nyligen. Annars kan vi konstatera att jag är blind.

Ett träffsäkert konstaterande, eller hur?

 


Kommentarer

5 kommentarer till “Så sant som det är sagt. Eller rättare sagt skrivet.”
 1. Maria says:

  Jag tycker mig komma ihåg den där. Tror den har varit där jätte, jätte, jättelänge. (Tänk gymnasiet …).

 2. Maria says:

  Har jag fel kan man konstatera att jag inte är blind men har extremt dåligt minne. ;)

 3. Camilla says:

  Ajdå. Du har säkert rätt. Jag är tydligen inte så uppmärksam på omgivningen, det får bli bättring på den punkten.

 4. Brita says:

  Men den är så sann! Den bartendern som jag jobbar med är från Bosnien och han är så förundrad över oss svenskar som gillar att stå i kö. Han kan stå sysslolös och alla står och köar hos mig och vill beställa eller tvärt om, så det ligger nog ganska mycket i den.

 5. Randy says:

  “Så sant som det är sagt. Eller rättare sagt skrivet.
  : Northern Souls” was a incredibly great article, . I hope you keep publishing and I’ll try to continue browsing! Thanks -Natisha

Skriv en kommentar